АМД Возила Струга

Тим од професионалци кои ви стојат на располагање за вашето возило

Добредојдовте на АМД возила Струга - Премиум технички преглед

Квалитетен технички преглед
Премиум услуги и сервис

Добредојдовте во семејството на АМД возила Струга за безбедно и среќно патување.АМД Центар за возила, врши активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка и документација. Нашето долгогодишно искуство придонесе во развој на нашата стручност и професионализам.

Работно време:

Понеделник - Петок од 08:00-16:00 часот

Сабота од 08:00-13:00 часот

+389 46 782 046
+389 72 313 804

УСлуги

Технички преглед

АМД возила Струга е овластенo правно лице за вршење технички преглед на сите видови возила.

Задолжителна проверка на техничката исправност на возилото со цел за безбедно вклучување на истото во јавниот сообраќај. Можат да се регистрираат само оние моторни возила, возила на моторен погон и приклучни возила за кои на задолжителниот преглед ќе се утврди дека се исправни.

  Што нудиме:
 • Редовен технички преглед
 • Редовен 6 месечен технички преглед
 • Вонреден технички преглед

Осигурителни полиси од сите компании

А-тест за сите видови возила

Хомологација-ТУВ

Издавање на таблици за пробно возење

Бесплатни
услуги

Технички преглед и регистрација на вашето моторно возило можете да извршите во станицата за Технички преглед на АМД возила Струга со што се стекнувате со картичка за бесплатни услуги:

 • Промена на моторно масло
 • Филтер за масло
 • Промена на антифриз
 • Промена на сијалици
 • Монтажа и демонтажа на два пневматика
 • Превентивен технички преглед

Услуги

Сервис

Промена на моторно масло

Филтер за масло

Промена на антифриз

Промена на сијалици

Промена на филтри (гориво, полен, воздух)

Промена на (јабучици, спона, чаури) од системот за управување

Рамнење на дискови

Превентивен технички преглед

Монтажа и демонтажа на пневматици

Балансирање на пневматици

Поправка на оштетен пневматик

Промена на дискови и плочки кај сопирачките

Проверка и полнење на клима уред

Продажба на моторни масла и антифриз

УСлуги

Регистрација

Во станицата имаме претставник од МВР кој врши заверка на сообраќајна дозвола.

Продолжување на регистрација

Регистрација на увезено возило

Одјава на возило

Регистрација на ново возило

Промена на сопственост

Пријава на возило

Галерија

Галерија

Побарајте не

Закажете технички преглед, сервис, проверка, вадење документација...

Јавете ни се

УСЛУГИ

Документи

Меѓународна возачка дозвола

МВД се издава на граѓани на Р. Македонија врз основа на нивната национална возачка дозвола.

Дозвола (Одобрение) за управување со туѓо моторно возило

ДТВ се издава на граѓани на Р.Македонија на основа на овластување од сопственикот на возилото.

Зелена карта

Издавање на зелени карти од сите осигурителни компании

УСЛУГИ

Осигурување

Издаваме осигурителни полиси од сите осигурителни компании

Автомобилска одговорност

Патничко осигурување

Домаќинско осигурување

Каско осигурување

Услуги

А-тест на возила

Ги извршуваме сите видови на A-тест на возила.

Контакт

Контактирајте не

Локација:

Ул. Пролетерски Бригади 68, Струга, Р. Македонија

Телефон:

+389 71 355 299

+389 46 782 046

Email:

amd-vozila@t.mk

Работно време:

Понеделник - Петок од 08:00-16:00 часот

Сабота од 08:00-13:00 часот

Loading
Your message has been sent. Thank you!